ЗА НАС

Кои сме ние и как започнахме с пчеларството

 

Здравейте, ние сме Иван и Йордан Рядкови, баща и син, които се занимават с пчеларство в продължение на много години. Нашата история започва през 2011 година, когато решаваме да поемем по пътя на професионалното пчеларство.

 

Началото беше скромно със 20 пчелни семейства, но с постоянство, труд и упоритост успяхме да развием дейността си до днешната дата, където управляваме 300 броя основни пчелни семейства. През активния сезон този брой се увеличава до 500.

Опит в Испания и нашите уникални продукти

 

Преди да преминем към професионалното пчеларство, ние имахме уникалната възможност да придобием опит в професионални пчеларски ферми в Испания, където работеха с капацитет от 5000 броя пчелни семейства. Този опит ни беше от голяма полза, като допринесе за развитието и професионализма на нашата пчеларска дейност.

 

Днес с гордост предлагаме разнообразни пчелни продукти, добити от девствената природа на Средна гора в балканското землище на с. Старосел. Заповядайте да опитате уникалните ни натурални продукти и да споделите вкуса на природата с нас.